Jeg havde en lille rest overtræksmarcipan tilbage. Fra Othello-lagkagen đź™‚

Og sĂĄ kom jeg pĂĄ ideen med at øve mig lidt mere pĂĄ at lave marcipanroser og blade. For selv om jeg synes, jeg allerede har lavet en del roser, sĂĄ kan det sagtens blive bedre. Og det handler vist mest om at øve sig – rigtig meget.

Og et kig på internet og youtube kan bestemt gøre ens viden meget større, og give nogle gode fif.

BĂĄde roser og blade er lavet i fri hĂĄnd – altsĂĄ uden brug af særlige redskaber.

SĂĄ nu stĂĄr der i køleskabet en lufttætboks med marcipanroser og blade – klar til at komme pĂĄ en kage – eller mĂĄske som pynt pĂĄ en islagkage.

Jeg prøver at komme dem i fryseren, det burde de kunne holde til.

Denne torsdag byder pĂĄ et 20 ĂĄrs jubilæum for kirkens graver – det er da værd at fejre. For sĂĄ mange ĂĄr samme sted vidner om bĂĄde trofasthed og arbejdsglæde. Og en masse erfaring, som kommer alle kirkens og kirkegĂĄrdens brugere til gode 🙂

Jette