Græskarspirer godt på vej

Græskarfrøene er godt på vej. Efter en lidt sen start 🙂

Første hold blev sået efter forskriften på pakken og der skete uendelig lidt. Der kom en enkelt tynd og ranglet spire – som nu er blevet plantet ud i højbedet. Og nu er der lidt flere på vej op af jorden….

Men en enkelt plante ville ikke være nok – den kunne jo blive angrebet af både dræbersnegl og høns -så der måtte sås flere frø.

Denne gang lagde jeg frøene i vand i godt et døgn, og så kom de i jorden. Og det gør altså en forskel, om de er blevet blødt op inden de kommer ned i den lune og mørke jord.

 

Hvis alle planter klarer at blive plantet ud i haven, så får jeg godt nok mange pyntegræskar til efteråret 🙂

Hvis der kommer lidt regn i dag – så tror jeg nogen af de små planter kommer ud i naturen.

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Konfirmation og 4.maj

Næste indlæg

Forårsfrisk pizza

2 Kommentarer

  1. Anonym

    Det ser også ud til, at det er slut med nattefrosten nu. Jeg plejer at vente med at plante mine græskar ud, til de har fået det første rigtige blad. Men I har det jo mildt der på Fyn. Hvis du får 100 pyntegræskar, kan du helt alene stå for pynten til høstgudstjenesten 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja, det ville være dejligt med så mange græskar 🙂 Jeg tror, jeg vil lytte til dit råd, og vente med at plante de sidste ud, til de er lidt større – jeg så en dræbersnegl ligge på lur i formiddags, da jeg plantede et par stykker ud. Og de er ret glade for nye skud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal