Det er vist ingen hemmelighed at jeg ikke er det store havemenneske 🙂 I hvert fald ikke når det kommer til at kende planter og blomster, og heller ikke når det handler om at arbejde vildt og meget i haven. En halv time og så synes jeg, at jeg har gjort det godt 🙂

Men jeg kan rigtig godt li’ at sidde på terrassen og læse og kigge ud på græsset, træerne og rhododendronerne – og i det hele taget nyde solen.

I de sidste dag har solen lokket en udenfor – det har været skønt at kunne cykle rundt og være udenfor uden at skulle være iført hue og handsker hele tiden.

Lidt har jeg bevæget mig rundt i haven – og fik blandt andet øje på den denne lille fyr – eller høne: 

 

Terrassen lider stadig under stormens hærgen sidste år. Det gamle stakit holdt ikke til de første kraftige vindstød. Det gjorde birketræet nu heller ikke.

 

Og da det blæste igen anden gang måtte glaspladen på mit terrassebord give efter for en flyvende tagsten. Rigtig ærgerligt – og der var glasskår overalt.

 

Så der mangler stadig noget, før terrassen er helt klar til at nyde i fulde drag.

 

Men til trods for alt dette, så er det bare godt at kunne komme ud – og se de små friske skud og livsduelige blomster, der allerede er kommet frem.

 

 

Her er mine absolut yndlingsblomster – påskeliljer! Eller påskeblomst som Grundtvig kalder den. Det fik mine konfirmander så lige lidt at vide om i denne uge.

 

God torsdag – med smukt solskinsvejr.

Jette