Konfekt – ja endnu er det ikke blevet til så meget. Men en omgang nougat-marcipansnitter er det dog blevet til.

Jeg er stor tilhænger af enkle søde sager – altså ren marcipan, chokolade og nødder. Trøffel, skumfiduser og karameller siger mig ikke så meget. Men figner i lange baner, rosiner og til dels dadler – det er bare rigtig godt 🙂

Nougat-marcipansnitterne her, så jeg her De er så fine på billedet – og jeg må bare konstatere, at jeg skal øve mig ret meget mere, før mit resultat bliver så flot. Men mine smager nu meget godt alligevel, selv om linjerne ikke er helt så skarpe.

Nougat-marcipan snitter

Lige dele marcipan og nougat.

Rul marcipanen tyndt ud (jeg brugte igen en ren plastlomme og lagde marcipanenen mellem siderne og rullede)

Smelt nougat i vandbad.

En lille form fores med film, og der lægges et lag marcipan. Smeltet nougat hældes over, dernæst et lag marcipan, så nougat – fortsæt så længe du ønsker og slut med marcipan.

Stilles koldt til næste dag, vendes ud og skæres i snitter.

 

Og haps – så røg der lige en ned 🙂 og en til – for de var så små og smagte dejligt …

 

God torsdag – og god fornøjelse med konfektfremstillingen.

Jette