Kom i tanke om, at det måske var på sin plads at fortælle lidt mere om, hvad bloggens navn peger på.

Billedet giver et fingerpeg 🙂

 

Føtex har givet deres billig produkter navnet Budget – og givet dem en lidt kedelig og ikke særlig inspirerende indpakning. Men derfor kan indholdet jo godt være i orden langt hen af vejen. Og selv om smørret hverken er økologisk eller friskkærnet – så er det  uden E-numre, og det er fint nok til mig, når jeg skal bage.

Men selvfølgelig holder jeg da øje med tilbud på mærkevarer – for et lækkert produkt, uanset, hvilket det handler om, nedsat til en god pris – det er da altid rart at få fingrene i. Men Budget produkterne fungerer nu ganske udmærket i de kager, jeg bager. 

Nu fortsætter fremstillingen af min engelske julekage – mere herom i næste indlæg.

God weekend.

Jette