Jeg bladrede forleden i Idenyt – et fint lille blad, som hustandsomdeles. Og her blev jeg inspireret til at lave crüslien her. Den er et fint alternativ til almindelig æblekagerasp – og er uden gluten. Somme tider er det godt at have den slags opskrifter også 🙂
Æblemosen er lavet på havens æbler, kogt med en vaniljestang og sødet med sukker. Det er altid dejligt at kunne samle æbler op og bruge dem til noget 🙂
Nøddecrüsli
1 dl. havregryn
20 gr. smør
25 gr. blandede nødder
25 gr. solsikkekerner
20 gr. sesamfrø
50 gr. sukker
Hak nødderne groft. Smelt smørret på panden og kom alle ingredienser deri. Rør rundt indtil det hele er gyldent og dufter dejligt. Hældes i en skål og afkøler.
Smager ret så fint – og lidt anderledes end traditionel æblekage 🙂 Og det er flødeskum der er på toppen – også selv om det kun er morgen 🙂
God og solrig og varm tirsdag.
Jette
Skriv et svar