Nu hvor huset stort set er færdigt er det ved at være tid til at få afgrænset grunden. Altså få sat en hæk. Som dermed tydeligt indikerer, hvor vores have og grund går til. Det er helt fint.

Men det er også med til at trække skel mellem naboer – lukke sig lidt inde omkring sig selv. Men vi er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvor høj hækken med tiden skal blive 🙂

Nu er hækplanterne ankommet og i weekenden kommer de i jorden. Det er et perfekt tidspunkt at plante på – og mængden af vand hjælper planterne godt på vej. Jeg havde planlagt at grave videre ud til planterne i dag, men må vist sande, at vejret ikke lige er til det.

Foran huset er der fortov, så her er skellet meget tydeligere, så her kommer der i første omgang ikke nogen hæk op. Måske nogle rhododendron eller sommerfuglebuske eller noget andet, som kan give lidt liv og samtidig skærme lidt. Men mit ønske er, at huset gerne må virke åbent og indbydende set ude fra vejen 🙂

Det bliver spændende at se, hvordan det hele ender med at tage sig ud om nogle år. For det er udfordringen med at anlægge en have – det tager tid. Både helt konkret, men også i det længere perspektiv. At slå rod sker ikke lige “over night”

Men vi er på vej 🙂

God torsdag.

Jette