I går var 3. søndag i advent og en dag, hvor der var et væld af koncerter rundt omkring. Jeg var til to af dem 🙂 Den første som sanger i et stort projekt kor – og den anden en koncert i min lokale sognekirke.

Jeg har før skrevet om, at det er en af decembers glæder – at kunne komme til julekoncert. Det giver lige en pause, og det bliver ofte et genhør med mange gamle og velkendte sange og salmer. Noget af det advent og jul også er – et gensyn og genhør med det, man kender så godt.

Program og pausestrik

Projektkoret ved Billund kirke er et lejlighedskor, hvor en mængde sangglade mennesker mødes og synger under organistens dygtige og entusiastiske ledelse. En ren fornøjelse at være med til 🙂 Og i går blev det lærte så præsenteret og fremført sammen med både orkester og børne- og ungdomskor. Så der var masser af dejlige ord og toner.

Sanne Mikkelsen og Ronnie Flyvebjerg underholdt også i sognehuset.

Aftenen sluttede med årets julekoncert i Hejnsvig kirke – dejligt at mødes med kendte mennesker og blot læne sig tilbage og nyde skøn sang og musik.

Og hele dagen havde søndagens salme ligget i baghovedet som bagtæppe for det hele. Det var salmen “Blomstre som en rosengård”, der er gendigtet over den gamle profeti om, at noget nyt er på vej. Adventus Domini.

God mandag.

Jette