Det er mørkt. Det er gråt. Lyset er nærmest tændt dagen lang.

Det kan kun blive bedre, nu hvor vi omsider begynder at tælle op i stedet for at tælle ned 🙂

Alba og jeg gik en morgentur i diset vejr – og nu er det allerede næsten mørkt udenfor igen.

Men dagen har dog budt på en skole-jule-afslutning. Dejligt at det igen er muligt at få elever og lærere på besøg i kirken til en kort gudstjeneste. I våbenhuset blev alle mødt af de fineste engle, der daler ned i skjul. Det er graveren ved Gesten kirke, der virkelig har kreative fingre 🙂

Og endelig har jeg fået sat min ny-indkøbte julerose sat i en også ny-indkøbt urtepotteskjuler. Jeg faldt over den på nettet – den er lavet af ren genbrugsplast, og det er firmaet Rosendahl, der står bag. Jeg synes, den er ret så fin. Og så har jeg igen kigget med hos Hanne Utoft, hun laver så fine ting. Og her fik jeg idéen til at sætte lidt grene ned til julerosen og lægge et par grankogler i bunden – alt sammen for at skabe lidt mere liv omkring blomsten.

Engel og stjerne er fund fra genbrugsbutikken, og englen har fulgt mig til alle juleafslutninger i år – jeg synes simpelthen, den er så fin.

Årets korteste dag går på hæld – i morgen går det mod lysere tider 🙂

Jette