Pause

Bloggen holder for en periode pause.

Morgenkaffe på terrassen – en tiltrængt pause 🙂

Jeg står midt i en flytning, så der bliver ikke bagt, tænkt særlige tanker eller oplevet helt unikke ting – det handler mest om at få sorteret, taget ned og pakket i kasser 🙂 Og den slags tager tid. Sådan må det være, og det er også helt fint.

Men derfor vil der ikke komme nyt her lige for nu.

God sensommer – i dag kom der endelig lidt regn, det var velkomment.

Jette

Forrige indlæg

Turen gik til Himmerland

Næste indlæg

Nu med ny addresse

4 Kommentarer

 1. Marianne

  Jeg vil savne dine gode og interessante indlæg. God flytning til dig, det er et stort arbejde, vi var igennem det sidste år, håber alt er ok hos dig. Også god sensommer til dig.

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Marianne. Tak for din søde hilsen 🙂 Jeg tænker også at vende tilbage igen – men som du også skriver, så er det at flytte noget, der tager tid og tanker – og så handler det lidt om, hvordan tiden bedst bruges. Og det vil være bedst at lade bloggen holde lidt pause 🙂 vh Jette

 3. Lene

  God flytning. Jeg bliver helt stakåndet ved tanken om vores flytning, som skal ske i løbet af de næste år. Man samler umådeligt meget til huse i løbet af et langt liv samme sted.

 4. Jette Holm Rosendal

  Godmorgen Lene. Tak 🙂 Ja, i et stort hus er der godt nok plads til meget – også meget som har stået ganske urørt i mange år. Det tager tid at få ryddet op og sorteret – men det har også været en rejse fyldt med gode minder, som dukker op ved gensynet med de mange ting. Men det er også tydeligt, at det nu er tid til at lade noget komme videre ud i verden, til glæde for andre. Kh og god søndag Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal