Sikke en uge, vi har taget hul på – med udsigt til sommer og meget varme. Sommer er dejligt, men så høje temperaturer, som vi har nu, er lige i overkanten for mig 🙂

At være tilbage fra en uges ferie er altid ensbetydende med, at der lige skal tjekkes op på verden rundt om præstegården – høns, hund og kat, have og nu også den nye skov. Det er hyggeligt sådan at gå rundt og få hilst på det hele igen – lige lande. 

De små træer i skoven trives vældig godt – det har været et perfekt år at plante en skov i. Jeg er helt sikker på, at den skov vil blive til glæde for mange gennem tiden.

Ned langs skoven er der et levende hegn, og her har der altid vokset masser af brombær. Og se – de første brombær er modne, store og flotte, så jeg må vist ud og plukke bare lidt. De er da fine 🙂 Især i morgenlyset og hvor det endnu ikke er alt for varmt.

I går læste jeg en artikel som opfordrede til at sylte og gemme i fryseren. Opfordringen gik især på, at man behøvede ikke plukke fem kilo brombær for at komme i gang. En lille portion er mere overskuelig og for de fleste også langt mere overkommelig. Og jeg er helt enig. Så jeg må ud og hente en lille portion senere i dag – når andre af dagens opgaver er blevet løst 🙂

Det er blevet hverdag.

God mandag.

Jette