Godmorgen 🙂 hvor kan IT være en drilsk størrelse. Og kilde til irritation. I dag får du et gammelt billede, for min telefon nægtede at tage flere billeder, før jeg fik gjort noget ved pladsen på den. Og det er jeg ikke helt skarp på, så sønnens assistance er kærkommen 🙂

Som kirkebogsførende sognepræst, sĂĄ fĂĄr jeg automatisk en ny pc hvert 3. ĂĄr – dog med mulighed for at udskyde det et halvt ĂĄr, hvis ellers pc’en fungerer godt nok. Og det synes jeg min gør – men det er alligevel blevet tid til udskiftning, sĂĄ nu stĂĄr der en lille bitte ny pc og en stor skærm og venter pĂĄ at blive installeret. For her rækker mine evner heller ikke. Og min motivation er ogsĂĄ meget lille. Heldigvis har jeg en kordegn med fortid i IT verdenen, sĂĄ hun træder til 🙂 SĂĄ i næste uge kommer der en ny pc her pĂĄ kontoret.

En kirkeministeriums pc er fyldt med sikkerhedsanordninger, og det er helt i orden – udfordringen er dog, at ind i mellem – eller ret ofte – sĂĄ nægter computeren at logge pĂĄ ministeriets netværk, og sĂĄ sidder jeg her – og kan ikke komme ind. Og hjælpen – den er kun tilgængelig, nĂĄr der er ĂĄbent pĂĄ kontoret – i hverdage mellem 9 og 15! SĂĄ det sker, at frustrationen kan aflæses i mit ansigtsudtryk 🙂

Alt det digitale er skønt, og jeg nyder at kunne bruge det hver eneste dag – men det skal bare fungere. Og især, nĂĄr man som jeg ikke rigtig kan finde ud af det bagvedliggende – sĂĄ bliver alt ligesom stille, nĂĄr det ikke virker.

Men nu ĂĄbner kontoret snart – sĂĄ kan jeg komme videre 🙂

MĂĄ du fĂĄ en skøn torsdag – vejret uden for mit vindue er virkelig flot, klar blĂĄ himmel og solskin – det hjælper pĂĄ enhver frustration 🙂

Jette