Godmorgen 🙂 hvor kan IT være en drilsk størrelse. Og kilde til irritation. I dag får du et gammelt billede, for min telefon nægtede at tage flere billeder, før jeg fik gjort noget ved pladsen på den. Og det er jeg ikke helt skarp på, så sønnens assistance er kærkommen 🙂

Som kirkebogsførende sognepræst, så får jeg automatisk en ny pc hvert 3. år – dog med mulighed for at udskyde det et halvt år, hvis ellers pc’en fungerer godt nok. Og det synes jeg min gør – men det er alligevel blevet tid til udskiftning, så nu står der en lille bitte ny pc og en stor skærm og venter på at blive installeret. For her rækker mine evner heller ikke. Og min motivation er også meget lille. Heldigvis har jeg en kordegn med fortid i IT verdenen, så hun træder til 🙂 Så i næste uge kommer der en ny pc her på kontoret.

En kirkeministeriums pc er fyldt med sikkerhedsanordninger, og det er helt i orden – udfordringen er dog, at ind i mellem – eller ret ofte – så nægter computeren at logge på ministeriets netværk, og så sidder jeg her – og kan ikke komme ind. Og hjælpen – den er kun tilgængelig, når der er åbent på kontoret – i hverdage mellem 9 og 15! Så det sker, at frustrationen kan aflæses i mit ansigtsudtryk 🙂

Alt det digitale er skønt, og jeg nyder at kunne bruge det hver eneste dag – men det skal bare fungere. Og især, når man som jeg ikke rigtig kan finde ud af det bagvedliggende – så bliver alt ligesom stille, når det ikke virker.

Men nu åbner kontoret snart – så kan jeg komme videre 🙂

Må du få en skøn torsdag – vejret uden for mit vindue er virkelig flot, klar blå himmel og solskin – det hjælper på enhver frustration 🙂

Jette