Så er weekenden gået – hold op, hvor den gik hurtigt 🙂 Men har været en dejlig weekend, hvor vi nåede det, vi gerne ville.

Smuk himmel og skønne bygninger

Planen var at få malet den lille lejlighed i Århus, og derefter få Peter flyttet over og ind. Begge dele skete.

Her var udgangspunktet 🙂 De sidste flyttekasser kom ud, og så skulle der pilles hylder ned, elektronik fjernes og mange meter malertape sættes på. For selv om det er en lille lejlighed, så er der lige så mange stikkontakter og lampeudtag og dørkarme, der skal tapes af. Forarbejdet tog sin tid – inden vi nåede til det lidt sjovere, nemlig at male.

Men så skete der også noget. 3-4 mand med pensel, ruller og maling – det bliver til noget. Så først på aftenen var sidste penselstrøg taget. Og det hele duftede og var blevet lysere.

Solskin på nymalet karm

Og vi kørte til Fyn, godt brugte. For så at tage til Århus igen i går morges 🙂 Nu skulle den nye lejer overtage, og vi flyttede Peters ting ca. 500 meter. Fra den charmerende gade med udsigt til Aros hen til Vesterbro Torv med biler og busser i et væk. Men også meget centralt.

Nymalet og med Peters sofa på plads

Vi efterlod en glad yngstemand i en ren lejlighed, der duftede af ny maling – og så omgivet af ret mange flyttekasser. Men med mulighed for at komme på plads.

Det har været en sjov weekend – og en vis tilfredsstillelse selv at kunne klare malerarbejdet. Og man kommer til at kende lejligheden godt, når man sådan kravler rundt oppe og nede og rundt langs alle kanter 🙂

Nu håber jeg Peter falder godt til på anden sal.

God mandag.

Jette