Ja, efter at det nu har været sommer i tre måneder, virker det helt underligt at sige, at det er sommerferie 🙂 Men det er det – ferie! Og dermed følelsen af frihed, forstået som god samvittighed til at gøre ingenting eller gøre noget, jeg gerne vil – hvad det nu bliver 🙂

Hyben i beskyttet dige

Der er ikke planlagt så meget – men en bryllupsgave skal dog bruges. Et gavekort på et ophold. Så vi begynder med en tur til Møn og Møns Klint. Her har jeg aldrig været, så det bliver super interessant.

Sommerhusets æbletræ 🙂

Og så hedder det også sommerhus – med ud af huset. For der er alt for varmt inden døre. Måske skal jeg prøve at sove under åben himmel 🙂 ?

Ny indkøbt kajak

Sandsynligvis kommer de to nyindkøbte kajakker også i vandet. Mette og jeg forsøgte i aftes. Ret sjovt, og vandet var helt stille og virkelig lunt.

Alt er så anderledes vejrmæssigt i år. Til næste år ønsker jeg mig lidt mindre sommer. Tænk at man kan skrive sådan 🙂

Store svaleunger

Bloggen holder også ferie, men Instagram følger lidt med undervejs.

På gensyn og god weekend – og ferie.

Jette