I dag fylder mit mellemste barn, Mette, år.

27 år er gået, siden hun kom til verden på Fredericia sygehus. Det er underligt at tænke tilbage på. Der er sket utroligt meget i den tid. Men det bedste ved tilbageblikket er, at se et ungt menneske med eget ståsted i livet, kommet rigtig godt i vej og som samtidig er super behageligt selskab 🙂

Åh jo, ens børn ses altid i et særligt lys – men det er egentlig også okay. De er jo en gave og en velsignelse og en kilde til evig bekymring. Men der hvor de er nu, så fylder glæden og stoltheden mest.

I dag går turen til Århus, så bliver der hygget med brunch og snak, inden turen går videre.

For det er ikke kun Mette, der holder fødseldag i denne weekend – Ole har fødselsdag i morgen. Så fortsætter festlighederne i det midtjyske – og så tager vi lige søndag med, hvor vi igen samles til brunch og badminton i Lalandia – det skal nok blive super hyggeligt og sjovt 🙂

At holde fødselsdag er at have en dag for sig selv, hvor man kan bestemme, hvad der skal ske og hvad der skal spises osv. Sådan er det i hvert fald hos os. Og vi nyder det.

Jeg har aldrig set en fødseldag, som noget med at “åh nej, nu bliver jeg et år ældre”. Nej fødselsdag er en god lejlighed til at mødes, og til at være lidt i centrum for en enkelt dag. Og smile og takke, hver gang en ønsker tillykke med dagen 🙂 For det sjove er, at det bliver man jo glad for, at nogen gør – altså ønsker tillykke – uanset hvor lidt eller meget man kender vedkommende.

Med ønsket om et festlig weekend – og dejlig optakt til påske

Jette