Sommerhusets store terrasse blev påbegyndt allerede i maj måned. Da det var virkelig varmt. Ole stod for udregninger og havde ansvaret for projektet – jeg gav blot en hånd med.

Det var skønt vejr tilbage i Kristi Himmelfarts dagene 🙂

Gelænderet er lavet af den samme slags træ som selve terrassen (cumaru), men vi har fået brædderne savet op i halv bredde.

Der blev regnet meget, inden det første hul til en kommende gelænderstolpe blev savet ud.

Her er en af de første lodrette stolper sat fast. Der er blevet savet små huller ud til alle stolperne. Der er lige lidt luft omkring, så der er plads til at følge årstidernes varierende luftfugtighed og vandmængde.

Det tager tid at lave et gelænder 🙂 sollyset viser det meget godt. Her er alle lodrette stolper sat fast og de første tværbrædder sat op med skruetvinger.

Her er begge rækker af tværbrædder kommet på. Gelænderet er lavet af cumaru, og det er hårdt træ, så der er blevet boret for, inden hver skrue kunne skrues i. Øverst mangler der at blive sat en vandret liste hele vejen rundt.

Og så blev de sidste stykker træ sat på – skørterne for neden. Det afsluttede indtrykket, og hvor havde vi glædet os til at de kom på 🙂

Nu er terrassen klar til at blive indtaget igen til næste år. Lige nu er det bedst at sidde inden for og nyde det færdige resultat. Ole har virkelig gjort det godt !!

God tirsdag.

Jette