Jeg ved godt at det allerede er den anden november i dag – men pyt med det. Jeg har egentlig ikke tænkt over, at november er sådan en særlig måned, speciel lang og svær at komme igennem.

Men jeg læste forleden, at digteren Henrik Nordbrandt har skrevet et digt om året, der har 16 måneder  – og de 5 er november. Så må man godt nok synes, at november er en lang og kedelig størrelse 🙂

Sådan har jeg virkelig aldrig tænkt! Måske fordi november rent arbejdsmæssigt er fyldt med masser af konfirmander og livlige minikonfirmander. De kommer uge efter uge, og beriger min dag med spørgsmål, deres nysgerrighed og umiddelbare livsglæde.

At bloggen her så dagens lys i november, var nu mest et tilfælde. Jeg havde ikke gjort mig de store tanker om, hvad det var for et fænomen, eller hvad jeg ville med den. Men den er blevet min digitale dagbog og her, hvor opskrifter gemmes og her, hvor små og store tanker foldes ud.

I dag bages små skrå chokoladebrød. De er lette at gå til, smager skønt og er meget delsomme. Alt det passer fint til lørdagens Åbent hus 🙂

På en smuk novemberdag.

Jette