Det er ferietid – ikke for mig endnu, men for mine kollegaer. Så det betyder, at jeg i fjorten dage forsøger at tage mig af fem sogne med de kirkelig handlinger, der nu dukker op. Det kan også fint lade sig gøre, men der er da lidt mere at tage stilling til, end når jeg “bare” har mine egne to sogne at tage vare på 🙂

Kyllingerne vokser 🙂 De er endnu ikke kommet ud af deres hus og den rede, de bor i. Men de trives og vokser – og det bliver sjovt, når de begynder at futte lidt rundt uden for. Og der er stadig 4 livlige kyllinger.

Som jeg skrev i går, så er mit sidste indlæg på Træ.dk blevet lagt ud. Det har været sjovt at skrive til en anden “side” end min egen – og ikke mindst har det været interessant at se, hvordan mit indlæg er blevet præsenteret. Denne gang, har de gjort det rigtig fint 🙂

Et billede der ikke var med i indlægget er dette:

Første gang, det var muligt at tage et billede af huset, oplyst i natten 🙂 og med fuldmånen i baggrunden.

I præstegårdshaven – i regnvejr – står mine fine fairy roser. De er vel 10-15 år gamle og blomstrer bare flittigt hvert år. En fornøjelse at se på.

God tirsdag.

Jette