Hvor interessant er det lige 🙂 Enig. Men sĂĄ alligevel – den smagte dejligt, var pænt anrettet (synes jeg) og kan let kopieres.

Jeg begyndte dagen tidligt – skulle mødes med elektrikeren nede ved sommerhuset, og hĂĄndværkere -de begynder deres dag ret tidligt 🙂

SĂĄ en del af morgenmaden blev sen.

Jeg lavede i gĂĄr langtids bagte rabarber. De lykkedes dog ikke helt efter planen. I stedet for at blive bløde og fine blev de nærmest helt karameliseret. Men de kunne fint bruges sammen med tykmælk og god – købt – chokolade crĂĽsli 🙂 Det blev en helt fin morgenmad.

Jeg har en svaghed for lækker müsli, og får det sjældent lavet selv. Men så er det godt at det kan købes!

På vej til Faldsled sad jeg og tænkte over den skønne natur, som er hele vejen derned. Ret snoede veje, og både masser af skov og bakker og højdepunkter med smuk udsigt over Lillebælt. Men vejret var skyet og tiden knap, så det blev kun til et enkelt billede fra køreturen 🙂 Og sommeren er stadig blevet væk.

På Træ.dk kan du i dag læse mere om sommerhusets tilblivelse.

Det er vist meget godt, at det snart er færdigt, sĂĄ fokus kan komme pĂĄ andre ting. Men jeg tror, at huset stadig vil spille positivt med i vores fremtidige liv. Bare pĂĄ en anden mĂĄde – med mere tid til hygge, samvær, nærvær og tid til at være. Det lyder som en skøn sommerferie 🙂

God tirsdag.

Jette