Jeg har endnu en gang meldt mig til madbloggerudfordringen – det er altid lidt sjovt at være med. Sidst jeg deltog, lavede jeg denneret.

Denne gang handler det om samarbejde to bloggere imellem – og hvor der så skal fremstilles en sommermenu.

I går blev det afsløret, hvem man skulle arbejde sammen med 🙂 Jeg blev sat sammen med Kratluskeren, som jeg slet ikke kender. Men det er netop en del udfordringen, at man får mulighed for at arbejde sammen med en blogger, man ikke umiddelbart har kendskab til. Det skal nok blive spændende.

Nu skal vi inden 1. juli have komponeret en lækker menu med mindst tre af sæsonens råvarer. Jeg har et par idéer, men de skal lige konfereres af med min makker 🙂

Ellers her det været en dejlig weekend. Jeg havde fri, og fik besøgt min far på plejehjem og havde hjemmebagt kage med. Den faldt i hans smag, tre stykker blev det til 🙂 Så jeg må se at få opskriften gjort klar, så den kan bages en anden gang igen.

Og så fik vi begyndt på den terrasse, som vi selv skal bygge ved sommerhuset. Ole står for udregning, mål, tilskæring og få det monteret – jeg futter rundt og nyder det gode vejr og at se, det hele bliver så fint 🙂

Og endelig er den aller sidste levering af træ kommet fra byggefirmaet, så nu går det den helt rigtige vej 🙂

God mandag.

Jette