Selv om meteorologen i radioen fortalte, at det ikke var specielt sent, at den første sommerdag var kommet til Danmark, så synes jeg nu, det var på tide 🙂 Og dagen i går blev nydt.

Og en sommerdag er da næsten lig med sommerhus, så det blev til en lille tur derned i aftes 🙂

Ikke meget er sket, siden sidst elektrikeren har været forbi og fået styr på mange løse ledninger og nu fået opsat en tavle med masser af knapper 🙂

Udenfor huset er grunden stadig bare byggeplads, men som du har set, plantes der indimellem også lidt langs hækken.

Jeg har også fået lavet mig et staude-højbed. Eller det er i hvert fald tanken 🙂 så har jeg lidt styr på, hvad der skal gro der, og måske have held med at holde ukrudtet lidt nede. Og et bed af den størrelse passer lige til mit have-engagement 🙂

Jeg gik også og tænkte baglæns, det er næsten to år siden jeg så grunden første gang – og noget er der da sket. Men jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, at det skulle tage så lang tid at bygge et lille bæredygtigt sommerhus. Mon jeg kan fejre Sankt Hans dernede ? 🙂 Det håber jeg.

Vandet var så fint, med en skøn solnedgang.

Med ønsket om flere dejlige sommerdage – ønskes du en god weekend.

Jette