Bloggens fødselsdag

Er fuldstændig blevet glemt 🙂 den 4. november var det præcis tre år siden, at jeg skrev det første indlæg.

Da bloggen fyldte et år blev der inviteret til bage kursus hos Kring. Her havde vi en virkelig hyggelig aften, og alle fik en lækker nøddetærte med hjem.

Den skal vist snart bages igen 🙂

Da bloggen fyldte to år– var sommerhusdrømmen opstået – og jeg havde lige mødt min nu dejlige mand 🙂 Så det år blev der ikke fejret så meget blog fødselsdag.

Men dog bagt disse lækre snegle – de kunne nu også godt fortjene at blive bagt igen 🙂

Da bloggen så fyldte tre år – i år – for et par dage siden. Tja, jeg havde fuldstændig glemt det 🙂 Så der er ikke nogen kage til at fejre den begivenhed med. Sommerhuset fylder stadig meget, og sidste uge var noget præget af Building Green messen.

Så i år er der ikke nogen kage opskrift lige til den 4. november. Men jeg glæder mig til at fortsætte med at skrive på bloggen og fortælle om kager, konfirmander, sommerhus og meget andet 🙂

Til sidst et dejligt billede fra en Allehelgens aftengudstjeneste i går.

(foto: Jørn Rasmussen)

Jeg læser ved gudstjenesten navnene op på de personer, der er døde i sognene siden sidste Alle Helgen. Og derefter havde alle, der var i kirke, mulighed for at gå op og tænde et lys, mens der blev spillet noget stille musik.

Det var en stemningsfuld og eftertænksom gudstjeneste.

Nu venter en ny uge – med næsten vinterligt koldt vejr.

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Turen går til Building Green 2016

Næste indlæg

Yes – første spadestik = den første skrue :-)

6 Kommentarer

 1. Karen-Vibeke

  Du skal nu have et forsinket 🇩🇰TIL LYKKE🇩🇰 Med blogfødselsdagen. Jeg følger din blog med glæde!!

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen-Vibeke. Mange tak 🙂 Og dejligt at læse, at du har glæde af at læse med. Jeg læser også selv mange andre, men det jo lidt envejs kommunikation, så dejligt lige at høre at andre kigger med 🙂

 3. Karen

  Tillykke med blog-fødselsdagen. Tiden går hurtigt… jeg har luret på den nøddetærte, lige siden du viste den første gang – for et par måneder siden…

  Vi var også til Allehelgen gudstjeneste i går aftes, og der blev navnene på årets døde også læst op. Bagefter kunne man tage et gravlys i våbenhuset, tænde det og sætte det ud på kirkegården. Det var også smukt.

  I dag er der faldet lidt sne hos os – vinteren starter tidligt i år, så vi må vende snuderne ind i køkkenet 🙂

 4. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen. Og tak 🙂 Her har der også været hvide små hagl – og bidende koldt. Jeg læste med stor fornøjelse dine 10 gode råd til inspiration i den mørke tid. Der er nok at gå i gang med, og de var hyggelige alle sammen.

 5. Aase

  Jeg læser også din blog hver eller hveranden dag, men kommenterer ikke altid. Men det er hyggeligt at læse med både hos dig og hos andre.
  At tænde lys til Allehelgen er en fin og stemningsfuld måde at mindes på, selv om nogle måske mener, det er lige "katolsk" nok til den danske folkekirke.

 6. Jette Holm Rosendal

  Hej Aase. Tak for din kommentar. Og ja, jeg har også hørt kritikken af, at det er lidt ulig den danske folkekirke. Men jeg oplever, at mange nu alligevel er glade for at tænde et lys, netop fordi så kan man dog gøre noget – det bliver ikke bare ord det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal