Jeg tror hele Danmark synes, det har været en fantastisk Kristi Himmelfarts ferie. Det har i hvert fald været det fineste vejr. Over 20 grader – og i går 25 grader –  og masser af sol – det er virkelig kun til at blive glad af.

Søndag var tilmed mors dag. – Det var ikke noget der fyldte, da jeg var barn, men mine børn har taget skikken til sig, så troligt hvert år bliver jeg forkælet. I år lå denne fine gave og ventede, da jeg kom ind i stuen.

Og inden i dejligt sengetøj – øremærket “sommerhus” og så et minutur. Jeg har ikke haft et siden det gamle stod af – så nu mente Peter, at det måtte være på sin plads med et nyt. Nok i betragtning af, at jeg indtil flere gange har glemt noget enten i ovnen eller på komfuret 🙂

Kræmmermarked er der hvert år under den nye Lillebæltsbro i Kristi himmelfarts weekenden. Og i går gik Trine og jeg en tur rundt. Masser af boder, masser af gammelt ragelse – og ind i mellem noget der lige kan bruges 🙂

I år blev det til krydderier, et broderisæt og 4 champagneglas. De sidste var jeg på udkig efter, for med en dejlig fest coming up – så samles der glas 🙂

Endnu en skøn dag – det er med at nyde det.

Jette