Retur fra Barcelona

En weekend gĂĄr hurtigt 🙂 SĂĄdan var det ogsĂĄ i Barcelona. Netop hjemkommet  og med masser af indtryk i kroppen, billeder og oplevelser – det hele skal først til at finde sin rette hylde.

Det var en dejlig tur – en tur hvor hovedordet var afslapning – og vi ser, hvad der dukker op.

Magneter og mini cava – ikke helt ringe 🙂

Mette havde været i byen før, og introducerede os lidt til arkitekten Antoni Gaudi og hans noget specielle byggestil. Organisk, farverstrĂĄlende og helt sin egen. Vi nĂĄede desværre ikke inden for – men hans mesterværk Sagrada Familia, en flot og imponerende kirkebygning, ville have været et besøg værd.

Vi nåede i stedet at nyde det gode vejr. shoppe og vandre byen tynd 🙂 Vi boede lidt uden for centrum, men fandt hurtigt ud af at bruge metroen, så det var nemt at komme rundt. Det er virkelig smart i en storby, at kunne færdes på skinner under jorden.

Og sĂĄ fik jeg smagt ægte spansk tapas 🙂 Det er virkelig noget der tiltaler mig – mange smĂĄ retter, og nippe til lidt af det hele 🙂

Skønne dage – og nu travle hverdage. For ungernes vedkommende hedder det eksamens læsning og for mit vedkommende handler det i morgen om det aller sidste salmemaraton. Det er helt utroligt, at to ĂĄrs sangforløb nu slutter. Men det skal fejres – sĂĄ det bliver festligt.

Jette

Forrige indlæg

Kufferten er pakket …

Næste indlæg

I mĂĄl – med salmemaraton

4 Kommentarer

 1. Lene

  Jeg har også tabt mit hjerte til Barcelona. Jeg var der til en konference, så det var kun om aftenen og den første eftermiddag at jeg nåede at gå i byen. Efter at have set billeder fra andre, som har været inde i kirken, ved jeg at jeg må derned igen, det skulle være helt fantastisk.God afslutningssalmeaften 🙂

  • Jette Holm Rosendal

   Ja kirken er vist det der skal ses ved selvsyn næste gang 🙂 og så er det pudsigt, at alle os der kommer langt ude fra landet fint kan finde os til rett, brænding hils

 2. Karen

  Barcelona er en dejlig by, og Gaudi var simpelthen et geni. BĂĄde La Sagrada Familia og det flotte byhus – og parken – er værd at besøge. Jeg har aldrig set noget bygget af sĂĄ lækre materialer før – og alt er hĂĄndlavet og forskelligt. Hvis man skulle lave noget tilsvarende i dag, ville det koste ufatteligt mange millioner.
  Du kan høre, at vi nĂĄede bygningerne, men ikke shopping – lidt øv 🙂
  vh/Karen

 3. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen. Ja I fik set grundigere på bygninger 🙂 og de er virkelig fine og helt specielle. Det ligner nærmest små kakler, der er sat sammen i farvestrålende mønstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal