Jeg har bagt meget brød i mit liv, men aldrig bagt franske baguettes!

Så med den udfordring fra bagedysten, blev de første sat i gang i aftes og bagt her til formiddag. Og sagt med det samme, der er et stykke vej, før de ligner dem, du køber, når du er på ferie i Paris eller andre steder hvor lette, luftige og sprøde flutes langes over disken.

Men sjovt at prøve. Og jeg prøver igen.

Der skulle jo laves et snit, som ville smile venligt til den, der stod med brødet i hånden. Mine snit fordampede med varmen i ovnen. Der blev ikke meget tilbage.

Men smagen er god – når jeg skal sige det. De er ikke så lette som et fransk flutes. Men sprøde og seje og med en god smag. Så fyldt med lidt salat og andet godt, så kan det fint blive til lækker aftensmad 🙂

Weekenden byder på godt vejr – så turen går blandt andet til sommerhusgrunden. Der begynder at ske en lille bitte smule 🙂

Ønsker dig en dejlig weekend.

Jette