Hverdag 🙂 Yes! Så sluttede nogle skønne feriedage med masser af godt selskab og hyggelige dage og fine indtryk. Men hvor er det også godt at vende tilbage til hverdagen.

Og godt at det er sĂĄdan.

Sidste uge var beriget med det skønneste sommervejr. Det glædede jeg mig over, men det gjorde landmændene også. Hold nu op, hvor er der blevet høstet i hele landet i den seneste tid. Min genbo kørte sågar hele natten 🙂 Men det gør alt høstarbejde lettere, når solen skinner, kornet står op og vinden blæser avner og støv væk.

Lørdagen blev tilbragt sammen med busfuld glade mennesker fra sognet, vi var på sogneudflugt. Og besøgte blandt andet Rømø med den lange dæmning, bygninger med hollandsk præg og kirken og kirkegården, hvor blandt andet Mærsk Mckinney havde doneret en stor sten til.

For på Rømø kirkegård ligger hans stammoder Maren. Et barn ud af en flok på 21! En sjov lille historie, som kaster glans over stedet. Men som også uden den sten, rummer en fin historie og spændende detaljer.

Hjemsted Oltidspark var vi ogsĂĄ forbi. Gamle udgravninger og levn fra jernalderen. Et fint levende museum med gode muligheder for oplysning, aktivitet og et stort omrĂĄde at færdes i. LĂĄgen synes jeg var lidt sjov, af solidt træ og med et velfungerende lukketøj 🙂

 Og nu venter hverdagen – jeg glæder mig.

God dag.

Jette