Der er forholdsvis langt mellem de to emner i titellinjen – men begge dele hører med til i dag 🙂

Chokoladecremen er inspireret af Nana, tidligere vinder af Den store bagedyst. Hun er stor tilhænger af alternative sødemidler – som dadler og naturligt frugtsukker i frugt og grønt. Det er lidt fremmed for min måde at gå til bagning på. Det er vist ikke uden grund, at min blog ind i mellem kaldes lidt “mormor-agtig”  🙂 selv om jeg stadig har til gode at blive mormor. Men jo, det er ikke alt nyt, der lige vinder indpas, første gang jeg møder det.

Men nu skulle denne creme have en chance.

Den består af lige dele solbærsyltetøj og dadler og så blandet med ca. en halv gang chokolade. Når jeg er færdig med at tænke og smage, vender jeg tilbage med lidt mere præcise angivelser.

Min tanke var at bruge cremen i nogle chokolademacarons – så måske det hele kommer til at spille okay sammen.

Eftermiddagen byder på et foredrag med Christine Feldthaus. Om at skrue ned og tænke bæredygtigt – det må jo lige være aktuelt, med alle mine tanker om det bæredygtige sommerhus. Jeg glæder mig i hvert fald.

Og sidst jeg var til et sådant foredrag, da var det Mette Blomsterberg, jeg lyttede til – så spændvidden må siges at være ret stor 🙂 Da fik jeg blandt andet denne kage:

Det sker næppe i dag. Men måske får jeg nogle gode bæredygtige fif med hjem. Det ville også være godt.

God weekend.

Jette