At tage på besøg hos min far i Nordjylland er, som at drage i eksil fra den digitale verden 🙂

Jeg har intet mobilt bredbånd, kun en telefon der kan ringe og sende sms, og min far har kun DR 1 i fjernsynet, så for en stund bliver verden ret enkel 🙂

Og helt sikkert sundt nok.

Selv om jeg straks, jeg kommer, hjem tænder computeren og liiige skal se et eller andet 🙂 Der kunne jo være sket noget spændende. Men som regel har jorden drejet sin runde, uden at jeg har misset det helt store.

Til gengæld fik jeg et par dage med tid til snak og en lang middagssøvn. Der blev plukket både hindbær og solbær og samlet blomster til den fineste buket.

Min far læser årsopgørelsen fra Skat 🙂 Det kan godt være, at han ikke kan huske, hvad han spiste til middag eller hvem der besøgte ham forleden, men han kan stadig læse både aviser, bøger og skatte opgørelse – og sidde og glæde sig over at få penge tilbage i skat 🙂

Det synes jeg faktisk er ret okay, når man er 94 år.

Tilbage efter afslappende dage – og nu igen med fuld net 🙂

God tirsdag.

Jette