“Gak ud min sjæl

betragt med flid ….”

Det var den verse linje der faldt mig ind til morgen – allerede inden jeg havde været uden for. Men lyset, fulgefløjt og forventeningen om den friske grønne farve, ja det er nok til at lokke en ud og betragte med flid Guds underfulde gaver! Og jeg tænker, så er det jo ingen sag at stå op 🙂 Må din dag være lige så indbydende.

I aftes sang jeg sammen med Fønskoret koncert. 10 års jubilæums koncert.

Med blandede sange, forårssange og salmer, lidt klassisk og som ekstranummer: “Barndommens land” af Benny Andersen. Kender du ikke den, så lyt evt. til den her, det er bare en sød og glad sang.

Koret har 20 – 25 medlemmer, enkelte har været med alle 10 år, nogle er kommet til undervejs – det gælder blandt andet mig.

Men at være medlem af et kor er at være en del af et musikalsk fællesskab, hvor sangen og det at få det til at klinge, lyde bedre, og i det hele taget blive dygtigere, det går op i en højere enhed.

Ud over at vi så undervejs får lært hinanden bedre at kende.

Nu går koret på sommerferie – det er fint nok. Men jeg ved, at når vi kommer til august, så begynder jeg at glæde mig til igen at skulle af sted mandag aften – for at synge og gå nynnende hjem igen 🙂

Jette