Sandskulpturer, shopping og snak

Det har været en dejlig weekend. Måske fordi jeg synes, den kom meget tilpas – lige inden december for alvor går i gang 🙂 Men også på grund af rigtig meget andet.

Jeg var en tur i Århus. Og pigerne havde planlagt, at vi skulle besøge “Det gamle Apotek” – men det havde ikke søndagsåbent. Så på den vis havde jeg valgt den forkerte weekend.

Men så fik vi set på sandskulpturer.

I et telt ved Musikhuset var der fine julemotiver skabt i sand af hollandske kunstnere.

Men der var ikke mange mennesker. Faktisk ingen, ud over billetsælgeren. Så der sad vi – foran en kæmpe julemand – i magelige stole og lod roen falde på os. Og Trine genkaldte sig vist situationen med at være ud og se på kunst, fra da hun var barn. For hun spurgte, hvorfor vi altid havde taget dem med på museer og gallerier og andet kunst, da de var små. “For at I kunne lære det” svarede jeg lidt kækt.

Men i eftertanken, så er det egentlig rigtig nok. For hvis vi som forældre ikke viser en vej og peger på nogle gode ting, hvor skal ens børn så lære om det?

Så nu i bakspejlet er jeg ret glad for, at ungerne har været med de mange forskellige steder. – Selv om det har været udfordrende til tider – at færdes mellem skrøbelige skulpturer og flotte billeder og smukke smykker – og ikke måtte røre 🙂 Men jeg er sikker på, at det har givet en vis indsigt og noget værdi til indholdet i deres livs rygsæk.

Dagen begyndte dog et andet sted, nemlig med en morgenbuffet til 38 kr. på café Lava. Det var lidt imponerende at kunne side langs med åen midt i Århus – og spise nybagt rugbrød og lækkert friskt franksbrød med græskarkerner til den pris. Det var yderst budgetvenligt, så det nød vi 🙂

Selvom meget havde lukket, så var Magasin som altid åbent. Og med gode tilbud, i håb om at få julehandlen lidt i gang. Så der kom et par adventsgaver med hjem også.

Vel hjemme igen – så byder denne uge blandt andet på brød og lækre kager – jeg glæder mig.

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Anderledes brød med nødder og tørret frugt

Næste indlæg

Snebolde – kransekage med fyld

4 Kommentarer

 1. Karen

  Lyder som en dejlig weekend. De sandskulpturer må jeg da vist også ind og kaste et blik på. De er da vildt flotte. Og du har fuldstændig ret mht. at slæbe ungerne med – de skal lære det, så de ikke bliver små, kulturløse vilde, der fyrer den der af med 'aaarj – det var jo før jeg blev føøødt' 🙂

 2. Jette Holm Rosendal

  🙂 Jeg tror også, at de selv er glade nok for det, de har set – sådan set i bakspejlet.

 3. Lene

  Ja, du går helt sikkert ind i den mest travle periode arbejdsmæssigt. Så er det godt med sådan en tur sammen med de unge mennesker 🙂

 4. Jette Holm Rosendal

  Ja, det er rigtig meget værd. Og du har ret, december er en travl, men god tid. Det er mange hyggelige arrangementer, og der er en glad og forventningsfuld stemning. Så det er også en givende måned. Mange hilsner Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal