Pro Ecclesia

Hvorfor nu skrive latin på en mandag morgen ? Jo, for en dejlig solrig og hyggelig weekend bød også på et foredrag med titlen: Pro Ecclesia – et forsvar for gudstjenesten. Det var digteren Søren Ulrich Thomsen, der udtalte sig om dette.

Og spændende at høre hvordan et moderne menneske kan være så optaget af og glad for den helt almindelige gudstjeneste og højmesse. I en tid hvor udvikling er hovedord, er det befriende at høre en stemme som mener, at det gamle og velkendte har umådelig stor værdi.

Den nye uge byder på både strikke café og menighedsrådsmøde, så der bliver rig lejlighed til at bage. Skønt.

Planen lyder indtil videre på mazarintærte og et lækkert brød. Kagen skulle gerne være på plads her på bloggen i morgen.

Udenfor er det frisk forår – hvor er det bare rart.

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Weekend forkælelse

Næste indlæg

Mazarintærte

1 Kommentarer

  1. Anonym

    Hej Jette,
    Jeg forsøgte at sende dig en kommentar her for nogle dage siden, men jeg kan se, at den ikke gik igennem – prøver lige igen 🙂
    Den helt 'almindelige' gudstjeneste er dejig. Den giver sådan en fred – og som regel får man noget med hjem at tænke over – og noget at smågrine af, mens man er der, så ikke et ondt ord om den helt almindelige højmesse. Den er rugbrødet, hvis man kan sige det sådan 😀 vh/Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal